Inför din Reconnective Healing®  session

 
Under sessionen ligger du på rygg på en massagebänk och blundar. Jag rör inte vid dig utan håller händerna en bit ovanför/runt din kropp.


När du får Reconnective Healing på distans väljer du själv där det är bekvämast för dig att ligga på rygg.


Kläder: Använd bekväma kläder . Ta gärna med en varm tröja då en del kan känna sig frusna efteråt (oavsett yttre temperatur)Doft: Undvik parfym och användning av doftande tvålar, hår och hudvård innan din session. Sessionen ska vara så doftfri som möjligt.


Smycken: Alla smycken är ok så länge som det är bekvämt under sessionerna.


Sinnesstämmning: Under sessionen kommer du att ligga ner på ett massagebord,blunda och "slappna av". Det är bäst att vara i ett tillstånd av närvaro under en session och tillåta vad som än sker. Under sessionen rekommenderas det att du inte mediterar, ber eller binder dig till några specifika resultat utan är öppen för upplevelsen precis som den är, och vet att du deltar i en positiv och spännande process som kommer till dig från  Universum  och är avsett att ge dig exakt vad du behöver just nu.


Tid: Reconnective Healing® sessioner varar normalt ca 1 timme inklusive samtal. Healingen inträffar utanför begränsningar av tid och rum, så mer tid är inte bättre. En till tre sessioner föreslås normalt. Känner du att du behöver komma fler gånger så är du naturligtvis välkommen.Undvik: Olika former av energibehandlingar precis före och veckan efter din session. Undvik även alkohol eller andra droger innan din session, för att få ut så mycket som möjligt av din upplevelse.


Din interaktion med dessa högst påtagliga energier aktiveras under din session, och forsätter att arbeta med dig långt efter det att sessionen avslutats.
 


Dementi:

Jag är ingen läkare, så om du är sjuk rekommenderar jag absolut att du går till en läkare först.

(eller veterinär om det gäller djur) Du är välkommen till mig oavsett hälsotillstånd, men sluta aldrig med medicin utan din läkares inrådan. Healing innebär att återgå till ett balanserat tillstånd.  Alla hälsoproblem är en kombination av de fysiska, mentala, andliga och känslomässiga (och förmodligen några andra klassifikationer vi inte har ord för).

Jag behandlar inte specifika åkommor.  När du återgår till balans faller ofta hälsoproblem på olika plan bort. Jag fungerar bara som en katalysator för denna frekvens av energi, ljus och information. Därför kan jag inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende medicinska diagnoser och eller medicinsk behandling och varken diagnostiserar eller behandlar specifika hälsoproblem. Du är ensamt ansvarig för din egna medicinska omvårdnad.

 Hellman Reconnective Healings 2012 © Copyright